Zľava!

EAA MEGA STRONG POWDER, 300 g, lemon ice tea

23.89

Zmes deviatich esenciálnych aminokyselín v instantnej forme, doplnená o vitamíny, zinok a extrakt zo zeleného čaju, navrhnutá špeciálne pre svalový rast, zvýšenie výkonnosti a oddialenie únavy. Jedna dávka obsahuje 8 g esenciálnych aminokyselín v optimálnom pomere.

Popis

* 8 000 mg EAA v jednej dávke
* vitamín B6
* vitamín B12
* vitamín D
* zinok
* extrakt zo zeleného čaju
* instantná zmes
* bez umelých farbív
* bez cukru Odporúčané dávkovanie: Rozmiešajte 12 g v 350 ml vody. Nápoj vypite maximálne raz denne pred tréningom. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Použitie:  ?
? odmerky = cca 12 g. Podľa odporúčaného dávkovania riadne rozmiešajte vo vode. Po otvorení skladujte pri teplote do 25 °C a spotrebujte do 3 mesiacov. Po namiešaní sú v nápoji patrné nerozpustené častice, čo je prirodzenou vlastnosťou výrobku.   Upozornenie: Výživový doplnok, so sladidlami. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Neužívať nalačno. Konzumácia s inými výrobkami obsahujúcimi zelený čaj by nemala presiahnuť 800 mg EGCG za deň. Ukladajte mimo dosahu detí. Chráňte pred teplom, mrazom a vlhkosťou. Výrobok môže obsahovať stopy sóje a mliečnej bielkoviny.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “EAA MEGA STRONG POWDER, 300 g, lemon ice tea”