Zľava!

Marine Kolagén 1000 – morský kolagén

75.00

Predstavujeme vám Kolagén 1000 s 1000 mg morského kolagénu, pre pružnú pokožku a silné kosti, aby ste dosiahli vrcholné výsledky pri vašom aktívnom živote!

Popis

Vitajte na e-shope www.exclusivebody.sk – váš dôveryhodný eshop pre zdravý životný štýl a online tréning!

Predstavujeme vám najnovší Kolagén 1000, ktorý podporuje vaše telo pri tvorbe kolagénu, a to všetko v pohodlí vášho domova. S obsahom 1000 mg vysoko kvalitného morského kolagénu, vám táto vynikajúca zložka pomáha udržiavať pružnú pokožku a silné kosti.

Kolagén 1000 je navrhnutý tak, aby podporoval váš zdravý životný štýl a efektívny online tréning. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený cvičenec. Tento produkt je ideálny doplnok pre každého, kto si cení aktívny životný štýl.

Jeho zloženie obsahuje dôležité prísady, ako je biotín, vitamín D a vitamín C, ktoré prispievajú k vašim zdravým vlasom, pokožke, nechtom, kostiam a svalom.

Kyselina hyalurónová v tomto kolagéne podporuje hydratáciu pokožky a dodáva vám mladistvý a svieži vzhľad.

Veríme, že zdravý životný štýl a či už cvičenie na doma alebo akékoľvek cvičenie je kľúčom k šťastiu a spokojnosti. S naším Kolagénom 1000 sa môžete cítiť sebavedomo a mať pocit, že vaše telo dostáva potrebnú podporu pre aktívny a zdravý život.

Takže, nech už ste nadšený nad online tréningom alebo sa snažíte viesť zdravší život, náš Kolagén 1000 je tu, aby vám pomohol dosiahnuť vaše ciele. Sme radi, že nakupujete na našom e-shope www.exclusivebody.sk a pozrite aj iné produkty, ktoré máme v ponuke.

dávkovanie

Jeden sáčok denne, najlepšie v doobedňajších hodinách. 6 dní sa Kolagén 1000 užíva a 7 deň je pauza.

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Marine Kolagén 1000 – morský kolagén”